Gallerian Nian

Öppettider

Gallerian Nian

Måndag: 10-19
Tisdag: 10-19
Onsdag: 10-19
Torsdag:10-19
Fredag: 10-19
Lördag: 10-18

Söndag: 11-16

En riktig leksaksbutik!

Det vi tycker är roligt, det tar vi in

Vi är ett familjeföretag där service och en personlig köpupplevelse är vår högsta prioritet. Genom att inte vara styrda av någon kedja har vi möjligheten att testa och leka med alla leksakerna i butiken, och där efter välja vad vi vill ha för sortiment. Våra leksaker är av högsta kvalité och kända märken. Vi på TS Äventyr kan alltid hjälpa dig hitta den perfekta presenten till både stora och små. Välkommen in till oss i Gallerian Nian!

Ring och Bekräfta

Hej! Mitt namn är Daniella och jag är den som arbetar med den här hemsidan. Då artikel registret redigeras manuellt av mig finns det en stor chans att vissa varor hunnit sälja slut innan de uppdaterats på hemsidan. Jag ber er därför att ringa till butiken för att säkerställa att varan finns kvar. Tack på förhand!

TS Äventyr i Gallerian Nian: 072-442 00 55

Bilar

Pyssel & Experiment

Pennor & Papper

Lego

Baby

Musik

Mat & Hem

Slime & Squishy

Maskerad

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå