Port 73

Efter 10 år i Port 73 valde vi att flytta vår butik från 200 kvm till en dubbelt så stor lokal på 400 kvm. Allt för att att kunna ge er som kunder det absolut bästa utbudet samt en riktig leksaks butikskänsla. Bland våra nyheter kan ni hitta b.la. två arkadspel, en klomaskin, Brio lekstation, ett bord för att testa radiostyrda bilar, ett zoo samt en storslagen scen där alla är välkomna att bjuda på show. För oss är det viktigt att skapa en rolig och pedagogisk miljö och lägger därför fokus på ett sortiment som ska passa alla.

Välkommen in till oss om ni vill uppleva hur det är att komma till en riktig leksaksbutik!

Gallerian Nian

När Gävle kallade efter en leksaksbutik då var det en självklarhet att vi skulle öppna portarna där. Med samma fantastiska utbud av leksaker som innan utökade vi även vårt koncept med en helt ny party sektion. Hos oss kan ni nu hitta allt från helium ballonger, papperstallrikar och serpentiner till dockvagnar, modellflygplan och sällskapsspel. Det ska vara en upplevelse att gå in i en leksaksbutik, därför kan ni hos oss hitta två arkadspel, en klomaskin, Brio lekstation och ett spännande zoo med exotiska djur. Vårt mål är att ni ska vara nöjda med det ni hittar i våran butik och lägger därför fokus på ett sortiment med bra kvalitet som också ska passa alla.

Välkommen in till oss om ni vill uppleva hur det är att komma till en riktig leksaksbutik!

Kontakta oss

Kontakt
info@ts-aventyr.se
Gallerian Nian: 072-442 00 55
Port73: 08-712 74 44

TS Äventyr Lek & Paket

Gävle
Gallerian Nian
Drottninggatan 9
803 20 Gävle

Haninge
Port 73
Nynäsvägen 21G
136 47 Haninge

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå